QUI SOM SERVEIS CLIENTS NOVETATS CONTACTE INICI

 

Assessorament i procés participatiu per a fer més sostenibles les festes a Òdena


Les festes i altres actes públics acostumen a generar gran quantitat de residus, a consumir recursos i energia a més d’altres efectes ambientals.

Des de l’Ajuntament d’Òdena es vol treballar per fer que les festes i actes siguin més sostenibles, implicant la població juvenil com a impulsors d’aquest canvi.

Amb l’assessorament de GAIA, s’estan preparant uns tallers participatius on els joves reflexionin sobre els impactes ambientals de les festes i proposin canvis per fer-les més sostenibles.

L’objectiu és redactar un document marc de recomanacions i que els joves en siguin els impulsors per a la resta d’entitats del municipi.

  

 

Tallers participatius per a fer més sostenibles les festes a Òdena

 

El 25 de gener de 2011 es va portar a terme el primer taller participatiu amb 15 joves d’Òdena. L’objectiu era reflexionar sobre els impactes dels actes festius sobre el medi ambient. Pots veure’n les conclusions clicant aquí.

El 3 de març de 2011 es va realitzar el segon taller participatiu amb 25 joves. L’objectiu era definir les accions per evitar i/o minimitzar els impactes que van sorgir durant el primer taller i altres per tal de fer les festes més sostenibles. Pots veure’n les conclusions clicant aquí.

 


 

Les conclusions dels tallers es difondran entre totes les entitats del municipi per que també les facin seves i es pugui avançar cap a festes i esdeveniments cada vegada més sostenibles.

 

     

Contacta amb nosaltres