QUI SOM SERVEIS CLIENTS NOVETATS CONTACTE INICI

 

Programa d'acords voluntaris per a la reducció de gasos d'efecte hivernacle


 

El canvi climàtic és un fet: els nivells de diòxid de carboni (CO2) i altres gasos amb efecte hivernacle han augmentat notablement durant l'era industrial a causa de les activitats humanes, estimulades pel creixement econòmic i també demogràfic.

Tothom té a l'abast una petita part de la solució. Un petit canvi en el nostre comportament diari ens ajuda a evitar les emissions de gasos d'efecte hivernace i, de fet, ens ajuda a estalviar.

 

 

El nou programa d'Acords Voluntaris, promogut per l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, suposa el compromís de totes les empreses, institucions, administracions públiques, associacions i fundacions, d'elaborar un inventari de les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle i establir mesures per a la seva reducció, més enllà del que obliga la normativa.

   

 

Les organitzacions adherides compten amb l’etiqueta, que reconeix la realització d’accions voluntàries dirigides a la mitigació del canvi climàtic, i que pot ser utilitzada en l’estratègia comunicativa de l’organització.

 

El principal repte d'aquest Programa és implicar els diferents actors de la societat catalana en la reducció d'emissions de gasos amb efecte hivernacle.

 

Quins beneficis suposa adherir-se als Acords Voluntaris:

 

 

Reducció de la factura energètica

Posicionament estratègic avançat en termes ambientals i de canvi climàtic

Incorporació d'un valor afegit als serveis, productes o projectes

Millora de la gestió ambiental

 

 
 

Des de GAIA us oferim assessorament en l'adhesió al programa d'Acords Voluntaris, en el càlcul de l'inventari d'emissions i en el disseny de les mesures a dur a terme per tal de reduir les vostres emissions de gasos d'efecte hivernacle.

 

 

     

Contacta amb nosaltres