QUI SOM SERVEIS CLIENTS NOVETATS CONTACTE INICI

 

SERVEIS - AMBIENTALITZACIÓ DE LA GESTIÓ MUNICIPAL  

Des de GAIA - Serveis Ambientals us oferim els següents serveis en aquest àmbit:
 

Compra pública sostenible. Compra verda.

Ambientalització de plecs de clàusules.

Ambientalització de taxes municipals (vehicles, residus...).

Ambientalització de la reglamentació local.

Auditories d'equipaments municipals.

Auditories ambientals municipals.

Ambientalització de fires i altres esdeveniments.
 

 

A continuació podeu consultar alguns dels serveis realitzats en aquest àmbit de treball:
 

Desenvolupament de l'Auditoria Ambiental Municipal dels municipis de Calaf, Artés i Calders, i de l'Auditoria Ambiental Supramunicipal del Moianès, que abasta els municipis de Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, l'Estany, Granera, Moià, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d'Oló.

 

L'Auditoria Ambiental és un instrument per a la planificació estratègica sostenible dels municipis que integra aspectes territorials, ambientals, socioculturals i econòmics.

 

El procés d'elaboració consta d'una primera fase d'anàlisi de la realitat territorial, una fase de diagnosi i detecció de punts forts i febles de cada aspecte estudiat, i una fase final que es concreta en el Pla d'Acció Local, que proposa actuacions per a millorar els aspectes estudiats. Tots aquests aspectes s'han de debatre a bastament amb la població del municipi per tal de consensuar-los.

   

Secretaria tècnica de la Fira Ecoviure, de Manresa.

 

L'Ecoviure és un espai de promoció i trobada dels professionals que, amb el producte ecològic, donen respostes als consumidors que són conscients de la importància de la seva salut i de la del medi ambient.

 

Així mateix, l'Ecoviure permet a les adminsitracions locals informar-se sobre les últimes innovacions en tecnologia i serveis ambientals, producció agrària ecològica, construcció sostenible i energies renovables, que els permet ambientalitzar la seva gestió municipal.

 

Entra a la pàgina web de la Fira Ecoviure de Manresa.

   

Classes de Gestió Ambiental a l'Administració Pública.

 

Des de GAIA s'han realitzat classes de Gestió Ambiental a l'Administració Pública, al Consell Tecnològic del Bages i a l'Insitut de Ciències de l'Educació (UPC), dirigides als tècnics de diversos municipis.

 

 

     

Contacta amb nosaltres